RIB båtar

Med vår mobila flotta (alla båtar förvaras och transporteras på trailer) på 10 båtar kan vi snabbt och kostnadseffektivt navigera i Sveriges alla vatten. Våra RIB 9 meters-båtar Agapi 900 Open, (12 passagerare) samt våra nya Agapi 900 Walk Around (8 passagerare) ger dig en helt ny upplevelse av sjö och skärgård och tar dig till platser som normalt inte kan nås på kort tid. Samtliga båtar är av årsmodell 2010 eller nyare med toppmodern utrustning och Yamaha 350 hkr. Alla båtar erbjuder en mer skyddad upplevelse än normal RIB-charter.

Vi kan ställa upp överallt. När farlederna inte leder ända fram tar vi båtarna landvägen. Som vikingarna, fast med avsevärt modernare redskap. Agapi Charter drivs av viljan att ge många människor chansen att på ett roligt, intressant och säkert sätt se Sverige från vattnet. Med våra egna båtar kan vi ta upp till c:a 100 personer.

Båten har ett V-bottnat skrov i glasfiber som gör att båten går säkert och tryggt i alla typer av sjö. Inredningen är specialanpassad för att åka bekvämt i både låga och höga farter. Motorn är av senaste fyrtaktsteknik och klarar högt ställa miljökrav inom marinområdet. Sjökläder av högsta kvalitet erbjuder vi till samtliga ombord. Varje gäst får en egen vattentät väska med en fullständig utrustning bestående av varm overall, 275N flytväst, stövlar, handskar, varm mössa och googles. Egna ömtåliga kläder eller väskor förvaras i den vattentäta väskan under färden.

Båten har en egen trailer där den förvaras när den inte används, vilket innebär att vi slipper använda giftiga bottenfärger och får på köpet bättre prestanda och bränsleekonomi. Vi fokuserar på säkerhet, glädje, intressanta turer samt optimal miljöhänsyn.

Följ denna länk för mer information om våra båtar: www.agapiboating.com