Vi skräddarsyr ditt event

Ditt företag är unikt och ska så vara, gör inte som alla andra. Våra upplevelser är helt anpassade till dig och ditt företag och kan därför inte prissättas i förväg. Äventyrligt, tävlingar, lugn och ro, kultur, mat och dryck eller musik? Berätta allt vad du kan om deltagarna och syftet med eventet, desto mer lyckosam blir din investering. Från 2 till 400 personer.

Några exempel på vad vi gjort:

  • Middag på klippa med mästerkock. Sjöflyg ut och passande båt tillbaks.
  • Veteranbåt med middag. Start i mellanskärgården med mål mitt i Stockholm.
  • Flottbygge på Orrön hemma hos Eva och Lars Fogelberg.
  • Kryssa längs Stockholms all stränder och vikar med spännande matupplevelser.
  • M/S Diana förtöjd vid en klippa i ytterskärgården.
  • Rundabordskonferens på klippö med utsikt över havet.
  • Kajakfrosseri för alla och en var.
  • Cocktailkryssning längs Stockholms kajer med middag under Vasas stäv.
  • Matchracing eller distanskappsegling, var och hur bestämmer vi tillsammans.

 

Alltid hos Agapi

RIBtur med middag på bryggan!

Upptäck ett nytt sätt att njuta av det vackraste Sverige har att erbjuda. Vi tar er på en fartfylld, rolig och säker resa där vi blandar natur, kultur och spänning på ett alldeles nytt sätt. Oavsett vädret lovar vi en upplevelse ni aldrig kommer att glömma! Klädda i vattentäta och varma sjökläder färdas vi genom ett fantastiskt skärgårdslandskap för att lägga till vid vår egen brygga för god mat och bastu/bad.

Stockholm City – Middag på egen brygga i Skärgården – City
17.00  Hämtning Nybrokajen, RIBtur till Björkholmen, en av våra pärlor i skärgården
18.00  Stopp för drink och snacks
19.00  Middag på egen brygga med efterföljande bastu/bad (med möjlighet till badtunna)
22.00  RIBtur tillbaka till city

Pris exkl. moms: 1.695 / person
Minimum antal: 10 personer

RIBtur med grottkrypning

Vi börjar dagen med en RIBtur från Stockholm till Södertörn genom Skurusundet, Baggenstäket förbi Saltsjöbaden och Dalarö. Över öppna fjärdar och genom trånga sund.

Ett annorlunda och spännande arrangemang. För 10000 år sedan skapades dessa fantastiska grottor. Här kombineras en unik fauna och flora med mörker, sten och vatten. Vi kryper och klättrar i grottans många gångar. I slutet firas alla ned till grottsalen där det ligger gummibåtar, som vi paddlar ut ur grottan med. Ni får låna skyddskläder och säkerhetsutrustning. Ta med oömma skor och kläder som ni lätt kan röra er i. Grottorna ligger på Södertörn (ca 25 minuter från centrala Stockholm).

Pris exkl. moms: 1.995:-/ person
Minimum antal: 10 personer
Tidsåtgång: 5-6 timmar

RIBtur med team building – Fyrhjuling safari & lerduveskytte

Med RIB från Stockholm genom Mälaren i Vikingarnas spår. På vägen till Ådö gör vi en sväng förbi Drottningholm.

Vi delar gruppen i två där hälften får ta på sig overall, hjälm och handskar för att ge sig ut på en safari med 4– hjuling. Den utmanade banan är ca 7 km lång. Den går genom en fantastisk natur där ni får manövrera motorcyklarna över stock och sten och genom trixiga passager. Det finns även partier där ni får känna farten. Andra hälften stannar kvar på ängen framför kåtan och skjuter laserlerduvor. Det är ett miljöanpassat och ofarligt sätt att uppleva spänningen med lerduveskytte i både dagsljus eller mörker. Vi använder riktiga hagelgevär som är modifierade med avancerad elektronik tillsammans med plastduvor. Träffar, missar och poäng visas på en elektronisk poängtavla. När safarigänget är tillbaka tar vi en gemensam fika i kåtan innan det är dags att byta aktivitet.

Pris exkl. moms: SEK 2.295 / person
Deltagare: 10 personer
Tidsåtgång: 5-6 timmar